HOME

HERKEUREN
BUNDELAANMAAK
ENGINEERING
VISIE
CERTIFICATEN
LINKS
CONTACTS
Visie

∑ Als ťťn van de onafhankelijke firma's in BelgiŽ dewelke gascilinder onderhouden en bundels samenbouwen willen wij al onze klanten snel en professioneel hun gascilinders/bundels herkeuren/schilderen en samenbouwen.

Dit bereiken we door :

∑ Wij zijn een klantgericht- en resultaatgedreven team. Tezamen streven we naar rendabele groei en continue verbetering van onze prestaties.
∑ Voor onze omgeving en onze medewerkers werken wij op een veilige en milieubewuste manier.
∑ Dank zij onze volledige inzet en enthousiasme bereiken wij onze doelen.

Wij bevestigen dit beleid en hebben hiervoor een kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd volgens de principes van ISO 9001:2008. Dit kwaliteitssysteem is volledig geÔntegreerd in onze dagelijkse operaties om klanttevredenheid te verhogen, onze resultaten te verbeteren, de veiligheid te verzekeren, kennis over te dragen en inefficiŽnties te elimineren.

Om een efficiŽnt kwaliteitssysteem te vrijwaren worden er verbeteringsprojecten, zoals "Six Sigma" en "Lean Manufacturing" geÔmplementeerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is de motor van continue verbetering, daarom moeten wij er voor zorgen dat de nodige middelen en opleidingen ter beschikking worden gesteld van het personeel om deze continuÔteit te verzekeren.